A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

Köszöntelek  Kedves  Látogató!

 

 

A nevem Jankó Ervin és szeretném a saját példámon keresztül felkelteni az érdeklõdésedet  a  DXN kiváló termékei és - nem utolsósorban - a remek üzleti lehetõség iránt.

Szeretem a jó kávét, hûséges fogyasztója vagyok, naponta többször is megiszom egy-egy csészével.             Tudom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a szenvedélyemmel, hiszen a kávé a második leggyakrabban fogyasztott ital a világon ( a víz után).

 

 

Ám amikor rátaláltam a DXN egészséges kávéit bemutató oldalakra, elõször mégsem az újdonság varázsa fogott meg, hanem az üzlet  nagyvonalúsága és a benne rejlõ hosszútávú lehetõségek.

 

 

Nagyvonalú, mert nem köti gúzsba az embert különféle nehezen vagy nem teljesíthetõ elvárásokkal, hanem hagyja, hogy mindenki a saját tempójával haladjon és maradjon ideje az élet más, fontos dolgaira is.

Ugyanakkor, a  munkához  szükséges  háttérszolgáltatások, - saját weboldal, intranet, képzések -  amikhez ki sem kell mozdulnod otthonról - teljesen ingyen, vagy fillérekért a rendelkezésedre állnak.

 

 

Hosszútávú lehetõség, mert a DXN Európát Magyarországról fogja meghódítani, ami azt jelenti, hogy aki most, - tehát jó idõben- részt vesz az üzletben,  - tehát jó helyen van - az robbanásszerû piaci elterjedésre és persze ennek megfelelõ jövedelemre számíthat, hiszen Európa hatalmas és fizetõképes piac.

 

 

Vétek lenne kihagyni, gondoltam és - rövid mérlegelés után -  regisztráltam. Ezután - már, mint törzsvásárló, akit kedvezmények illetnek meg- rendeltem néhány doboz egészséges kávét.

Miután megjött a csomag - feleségemmel, aki szintén nagy kávés - elsõ dolgunk volt kipróbálni a szerzeményünket és nem csalódtunk. Illetve mégis, igaz, hogy  ez kellemes csalódás volt. Gondoltuk, hogy finomak lehetnek ezek a messzirõl jött, különleges kávék, na de ennyire!  Ezek igazi ínyencségek!

A mi egyik kedvencünk a Lingzhi Black Coffee vagy a Vita Cafe, de ki-ki megtalálhatja a kedvére valót a választékból. Mindegyik nagyon finom!

Lehet, hogy hihetetlen, de azóta nem iszunk más kávét. Meggyõzõdésem, hogy aki egyszer megkóstolja, azt rabul ejti az íze és - rendszeresen fogyasztva -   a  jótékony hatása sem marad el, hiszen  ez egészséges  kávé.

 

Ez a rövid történet csak most kezdõdött el, de a folytatás - e termékek fogyasztása révén - remélhetõleg egyre többeknek jelenti majd az egészségesebb és ezáltal boldogabb élet lehetõségét, a DXN üzlet résztvevõinek pedig a megérdemelt SIKERT.

 

Amennyiben sikerült felkeltenem az érdeklõdésedet e páratlan lehetõség iránt, bátran használd  a honlap többi szolgáltatását és dönts okosan, ezt a  hajót   NE HAGYD ELMENNI NÉLKÜLED!

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on